Jojo Community Nederland en België

Ben je op zoek naar de jojo community van Nederland & België? Zoek niet langer! Je kan ons vinden op Discord.

Wil je niet in zo een actieve community? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden!

Welkom bij onze Nederlandse jojo server op Discord!

We zijn verheugd om je te verwelkomen in onze gezellige en ondersteunende community van jojo-liefhebbers. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar zijn eerste jojo, of een ervaren speler die zijn trucs wil verbeteren, hier zal je je thuis voelen! Bij ons staat vriendelijkheid, inclusie en ondersteuning centraal. We willen dat iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun vaardigheidsniveau of achtergrond. We moedigen een familievriendelijke omgeving aan, waar respect en begrip hoog in het vaandel staan!

Wat je hier zoal kunt doen!

In deze server kun je tal van dingen doen. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van je eerste jojo, staan we klaar om je te adviseren en je op weg te helpen. Als je vastzit bij bepaalde trucs, kun je hier ook terecht voor hulp en advies van mede-jojoers. Daarnaast kun je in contact komen met andere jojoers in Nederland en op de hoogte blijven van evenementen en bijeenkomsten in het hele land.

Tot slot

Deze server is meer dan alleen een plek om over jojo's te praten; het is een gemeenschap waar je nieuwe vrienden kunt maken, ervaringen kunt delen en elkaar kunt inspireren om te groeien als jojo-spelers. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze server en je passie voor jojoën met ons te delen. Samen creëren we een geweldige omgeving waar iedereen kan floreren. Welkom bij de Nederlandse jojo-community! Met vriendelijke groet, Jojo server Nederland!

Join de community via deze link