Jojo Dag 2024

Jojo Dag 2024: 10 dingen om te doen

6 juni is het weer wereld jojo dag. ‘Yo-Yo Day’ is een jaarlijkse feestdag die gevierd word de verjaardag van Donald Duncan Sr - oprichter van Duncan Toys. Hij is de grondlegger van de jojo’s zoals we ze vandaag de dag kunnen.

Op deze dag tonen we extra waardering voor dit eenvoudige maar geweldige stukje speelgoed. Hier zijn 10 dingen die jij kan doen op wereld jojo dag:

  1. Leer nieuwe trucs

Neem de tijd om nieuwe jojo-trucs te leren en te perfectioneren. Er zijn tal van online tutorials en video’s beschikbaar die je stap voor stap door verschillende trucs leiden. Wij raden de 'Level up! Yoyo' app aan (in de app store van je telefoon).

  1. Leer iemand anders jojoën

Vraag je vriend/vriendin/broer/zusje/nichtje/buren of wie je ook maar wilt of zij eens willen jojoën. Wie weet steek je hun ook aan met deze leuke hobby!

  1. Join de jojo community!

Sluit je aan bij de Nederlandse community en wens ze een fijne Jojo dag! Klik hier om naar de jojo community Discord te gaan.

  1. Maak een jojo-video

Maak een video van jezelf waarin je je beste trucs laat zien en deel deze op social media of in de community. Dit is een leuke manier om je vooruitgang te documenteren en anderen te inspireren.

  1. Jojo-fotografie

Maak creatieve foto's van je jojo’s in verschillende omgevingen. Dit kan een leuke manier zijn om je hobby op een andere manier te verkennen en te delen met anderen. Wist je dat we in de community een apart kanaal hebben enkel voor jojo-fotografie?

  1. Virtuele jojo-uitdaging

Doe mee aan de jojo-uitdaging in onze community.

  1. Mediteren met een jojo

Gebruik de repetitieve bewegingen van de jojo als een vorm van meditatie om te ontspannen en je geest leeg te maken.

  1. Creëer een jojo-routine

Stel een routine samen van je favoriete jojo-trucs en voer deze uit op muziek. Dit kan een leuke manier zijn om je vaardigheden te laten zien en jezelf uit te dagen.

  1. Jojo-jamsessie

Houd een jojo-jamsessie met andere jojo speler(s) zodat jullie je vaardigheden kunnen laten zien en nieuwe trucs van elkaar kunnen leren. Dit kan een ontspannen en leuke manier zijn om de dag te vieren en nieuwe vrienden te maken.

  1. Vergroot je collectie

Speciaal voor wereld jojo dag hebben wij alleen vandaag 25%! Korting op de gehele collectie.

Terug naar blog

Reactie plaatsen