Jojo's bedrukken met logo thumbnail

Jojo's bedrukken – een knipoog naar promotie in een creatief jasje

Jojo's zijn niet alleen een leuk speeltje,jojo bedrukken met logo maar ze kunnen ook ingezet worden als uniek promotiemateriaal voor bedrijven en organisaties. Door jojo's te laten bedrukken met het bedrijfslogo of de merknaam, kun je jouw merknaam en boodschap op een leuke en creatieve manier promoten. In dit artikel vertellen wij je meer over wat je moet weten over het bedrukken van jojo's, waarom een jojo bedrukken een slimme investering is en wat de voordelen zijn van het bedrukken van jojo’s.

Waarom een jojo met jouw logo bedrukken een goede marketingstunt is

Jojo's zijn leuk en aantrekkelijk voor mensen van alle leeftijden. Met een jojo als reclame is het dus mogelijk om allerlei doelgroepen aan te spreken. Door een jojo te laten bedrukken met het bedrijfslogo of de merknaam, promoot je jouw bedrijf of organisatie op een interactieve en unieke manier. Hiernaast kunnen jojo’s keer op keer worden gebruikt, waardoor de merknaam continu onder de aandacht blijft.

Een jojo is een leuk en interactief speeltje. Bedruk je dit speeltje met een logo of merknaam, dan is de kans groot dat mensen de jojo regelmatig in de hand hebben. Dit creëert niet alleen een hoge mate van betrokkenheid, maar kan ook leiden tot meer merkherkenning én loyaliteit. Ben je dus op zoek naar een manier om jouw merknaam in het geheugen van je doelgroep te printen? Laat dan een jojo bedrukken!

Wat zijn de voordelen van het bedrukken van jojo's?

Een jojo bedrukken heeft verschillende voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Jojo's zijn relatief goedkoop (v.a. 30 cent per stuk) om te produceren en te laten bedrukken, waardoor ze een kosteneffectieve manier zijn om een merk of bedrijf te promoten.
  • Door jojo's te laten bedrukken met het bedrijfslogo of merknaam, creëer je een uniek promotieartikel dat zich onderscheidt van andere promotiematerialen.
  • Jojo's zijn lichtgewicht, draagbaar en interactief. Hierdoor kun je ze gemakkelijk meenemen naar evenementen, beurzen en andere gelegenheden.
  • Jojo’s zijn stevig en gaan lang mee, waardoor jouw merknaam langdurig onder de aandacht blijft. Het bewegende effect van de jojo trekt bovendien de aandacht van mensen die meekijken. Het gevolg is een grotere naamsbekendheid!

Hoe kan je een jojo met logo bedrukken?

Er zijn verschillende manieren waarop je een jojo kunt laten bedrukken. Dit is afhankelijk van wat voor soort jojo je hebt of kiest en wat voor soort bedrukking je wilt. Dit zijn de 3 opties die je hebt voor het zakelijk bedrukken van jojo’s:

  • Zoek een online drukkerij die jojo's bedrukt. Er zijn verschillende online drukkerijen die jojo's aanbieden, waarbij je je eigen ontwerp kunt uploaden en de jojo kunt laten bedrukken. Zorg ervoor dat je een drukkerij kiest die ervaring heeft met het bedrukken van jojo's en die goede kwaliteit kan leveren.
  • Neem contact op met een lokale drukkerij. Als je liever persoonlijk contact hebt en wilt zien hoe het ontwerp eruit zal zien voordat je bestelt, dan kun je een lokale drukkerij zoeken die jojo's bedrukt. Ga langs bij de drukkerij en bespreek de mogelijkheden voor het ontwerp en de kosten.

Tips bij het laten drukken van een jojo

  • Zorg er voor dat je een duidelijk en scherp ontwerp gebruikt
  • Laat een (digitale) proefdruk maken van de jojo, om de kwaliteit te testen. Controleer ook of de logo goed uitgelijnd is in het midden.
  • Let goed op de staffelkortingen, hoe meer jojo's hoe goedkoper de prijs
  • Let goed op de levertijden

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen